Onze vacatures

FUNCTIE_Account-Manager

Medior/Senior Account Manager

Ben jij ambitieus, gedreven, commercieel, sociaal ingesteld en heb je al de nodige ervaring met name op het gebied van IT-security?

Word dan Account Manager bij Computest!

Spreekt werken in een jonge, vooruitstrevende onderneming jou aan? Ben je opzoek naar een werkgever die bereid is om in jou te investeren? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Werkzaamheden
Als Account Manager binnen Computest Group B.V. geef je invulling aan een diverse rol. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen klantenset en je krijgt een aantal bestaande relaties toegewezen waar je commercieel verantwoordelijk voor wordt.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • onderhouden en uitbouwen van je klantenportefeuille met bestaande klanten;
 • acquisitie voor new business bij nieuwe klanten en bestaande klanten;
 • tijdig anticiperen op business opportunities zoals o.a. contract verlengingen;
 • het opstellen van offertes en aanbiedingen;
 • (telefonische) acquisitie voor new business bij nieuwe klanten;
 • voeren van onderhandelingen over tarieven en dienstverlening;
 • bezoeken van klanten en prospects.


Aanbod
We bieden je een zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden binnen een zelfsturend team bij een informeel en groeiend bedrijf. Het betreft een functie van 32 of 40 uur per week.

Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen en als je werkzaam bent als consultant ontvang je een lunchvergoeding. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw

Functie-eisen
Voor deze rol zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ambitieus en gedreven is. Tevens ben je zelfstandig, analytisch, initiatiefrijk, nieuwsgierig, creatief en een teamspeler.

Daarnaast breng je onderstaande kennis en ervaring mee:

 • je beschikt over minimaal HBO werk- en/of denkniveau;
 • je hebt minimaal 4 jaar commerciële werkervaring in de buitendienst binnen de IT-branche en dan bij voorkeur binnen de security;
 • je hebt ervaring met het verkopen van projecten;
 • je ervaring met IT security is en pre.


Solliciteren
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar het Computest recruitment team via recruitment@computest.nl. Natuurlijk kun je ook eerst even bellen op nummer: +31(0)88 733 13 37

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.