Onze vacatures

FUNCTIE_Junior-Security-Specialist

Junior Security Specialist

Werken als technisch IT-specialist, maar dan bij een echt leuk bedrijf met een uitdagende baan?

Word Junior Security Specialist tester bij Computest!

Wij houden geen mooie praatjes, maar vertellen jou de dingen zoals ze hier echt gebeuren. We besteden aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zijn bereid in je te investeren en behandelen je niet als een nummertje.

Oh ja, die hacker-mindset van jou kun je goed gebruiken bij deze functie!

Even voorstellen!
Wij zijn een groep hechte collega’s met een “work hard, play hard” mentaliteit! Bij ons gaat het niet om de input, maar om de output die jij levert. Naast hard werken zijn de dingen die wij belangrijk vinden gezelligheid, kwaliteit en kennis. Als jij ons komt versterken krijg je ongeveer 100 gezellige collega’s. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken. Hier werken wij hard aan onder de naam van Computest.

Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen voor je klaarstaat! Vriendschap vinden wij erg belangrijk. Omdat het onmogelijk is om 100 man goed te kennen, werken wij in teams, zelfsturende teams. We maken onze eigen teamplannen en werken samen aan onze doelen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Ontwikkelen? Dat kan!
Wij snappen dat jij je verder wilt ontwikkelen. Daar houden wij rekening mee. We vinden het zelfs ontzettend belangrijk. We geven jou de kans om je te ontplooien tot Security Specialist. Iedereen is anders dus jouw opleidingstraject is op jou afgesteld. Samen zorgen we ervoor dat jij een echte specialist wordt!

Wat ga je doen?
Als Security Specialist ben jij degene die ervoor zorgt dat de kant met een gerust hart zijn (web)applicaties kan gebruiken. Je onderzoekt (web)applicaties en infrastructuren van klanten. De kwetsbaarheden die je daarin vindt, bespreek je met de opdrachtgever.

Dit ga je doen:

 • Het pentesten en auditen van (web)applicaties en infrastructuren. Dit doe je met een hacker-mindset.
 • Je voert kwetsbaarhedenonderzoeken en security assessments uit;
 • Uit deze onderzoeken komen resultaten. Deze ga je analyseren en aan de hand daarvan doe je aanbevelingen. Dit doe je door een advies op te stellen en te presenteren aan de opdrachtgever.
 • Je werkt veel samen met projectleiding, klanten en collega’s m.b.t. de tests. 


Dit krijg je ervoor terug:
Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons. Daarom willen we dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt. Vandaar geven wij je het volgende;

 • Geld is bijzaak voor ons, maar je krijgt alsnog een leuk salaris.
 • Goede spullen, zoals laptop en een telefoon. Wij willen namelijk dat jij je werk goed kunt doen.
 • Op je werk moet je natuurlijk ook kunnen komen, vandaar dat wij zorgen dat je een supermooie leasebak krijgt!
 • Opleiding, je wilt een specialist worden en daarom gaan wij veel tijd in je steken! Ook als je specialist bent blijft er ruimte voor individuele carrièreplanning.
 • Leuke collega’s die jou alle ins en outs van het vak te leren (en graag een potje tafeltennis of PES met je spelen).
 • Maandelijks een borrel en etentje met jouw gezellige teamgenoten om ze nog beter te leren kennen.
 • Gratis lunch op kantoor en een lunchvergoeding als je bij een opdrachtgever werkt. Waarom dit belangrijk is hoeven we natuurlijk niet te benadrukken 😉
 • Een jaarlijkse studiereis waarbij we jou (en alle collega’s) meenemen naar de sneeuw!


Dit ben jij:

 • Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in een technische richting.
 • Je wilt een echte security specialist worden en te blijven, hiervoor leren vind je niet erg.
 • Je weet wat wij bedoelen met kwetsbaarheden zoals cross-site request forgery;
 • Jij hebt de hacker-mindset!
 • Code lezen, veelgebruikte design patterns en technieken herkennen in webapplicaties is peanuts voor jou. Je kunt ook met een stuk broncode de werking van een applicatie doorgronden.
 • Je wilt leuke collega’s, gezelligheid, veel lachen (is gezond voor je), blijven ontwikkelen én uitdaging hebben in je werk.


Wat nu? Solliciteren!
Hebben wij je interesse kunnen wekken? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar de collega’s van recruitment via recruitment@computest.nl. Nog vragen? Bel ons dan! Wij zijn bereikbaar op: +31(0)88 733 13 37.

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.