Onze vacatures

FUNCTIE_Medior-Senior-Agile-Tester

Medior/Senior Agile Tester

Ben jij een technisch IT-specialist en wil je aan de slag als Agile Tester bij een écht leuk bedrijf?

Word Agile Tester bij Computest!

Wij houden geen mooie praatjes, maar vertellen jou de dingen zoals ze hier echt gebeuren. We geven je vrijheid, uitdaging en vooruitstrevende collega’s. Voor ons ben je geen nummertje, maar iemand die we belangrijk vinden! 

Even voorstellen!
Wij zijn een groep hechte collega’s met een “work hard, play hard” mentaliteit! Bij ons gaat het niet om de input, maar om de output die jij levert. Naast hard werken zijn de dingen die wij belangrijk vinden gezelligheid, kwaliteit en kennis. Als jij ons komt versterken krijg je ongeveer 100 gezellige collega’s. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken. Hier werken wij hard aan onder de naam van Computest.

Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen voor je klaarstaat! Vriendschap vinden wij erg belangrijk. Omdat het onmogelijk is om 100 man goed te kennen, werken wij in teams, zelfsturende teams. We maken onze eigen teamplannen en werken samen aan onze doelen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Kennis & jouw toekomstige werkplek
Wij weten ook wel dat jij al veel kennis en ervaring hebt. We snappen dat jij deze kennis up–to–date wilt houden, uitbreiden of delen. Daarom organiseren wij kennisdeelsessies en Guild meetings. Dit zijn mooie gelegenheden om zelf te vertellen over alles wat je weet, of luisteren naar je collega’s die jou wellicht nog wat kunnen leren. Vind je het leuk om junior collega’s te helpen? Daar zijn we blij mee! Collegialiteit vinden we belangrijk.

Voor jou is het belangrijk dat opdrachten uitdagend genoeg zijn. Om deze reden bespreken we jouw mogelijke opdrachten eerst met jou. Wij proberen altijd rekening te houden met jouw wensen zoals reisafstand. Als Agile Tester kom je terecht in een van onze consultancy teams. Zelfs deze teams werken zelfsturend! Dit betekent dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor o.a. jullie eigen teamplannen en uitjes.

Wat ga je doen?
Je zorgt ervoor dat de testwerkzaamheden goed opgenomen en uitgevoerd worden binnen de sprints. De markt vereist dat informatiesystemen steeds sneller in productie kunnen. Daarom bent vaak onderdeel van een Agile/Scrum team. Je werkt ook veel samen met ontwikkelaars en de business.

Dit ga je doen:

 • Opstellen van testscripts met behulp van tooling zoals Fitnesse, Selenium of bijvoorbeeld Tosca.
 • Je voert de tests uit. De bevindingen die je daaruit haalt, werk je uit zodat deze opgepakt kunnen worden.
 • Je werkt samen met de product owner/business en developers;
 • Adviseren en meedenken met je opdrachtgever over het verbeteren van de huidige methodieken en aanpak.


Dit krijg je ervoor terug:
Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons. Daarom willen we dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt. Vandaar geven wij je het volgende;

 • Geld is bijzaak voor ons, maar je krijgt alsnog een leuk salaris.
 • Goede spullen, zoals laptop en een telefoon. Wij willen namelijk dat jij je werk goed kunt doen.
 • Op je werk moet je natuurlijk ook kunnen komen, vandaar dat wij zorgen dat je een supermooie leasebak krijgt!
 • Individuele carriereplanning. Je bent speciaal en uniek voor ons. Daarom plannen we met je mee!
 • Leuke collega’s die graag over van alles met je lachen en discussiëren (en graag een potje tafeltennis of PES met je spelen).
 • Maandelijks een borrel en etentje met jouw gezellige teamgenoten om ze nog beter te leren kennen.
 • Gratis lunch op kantoor en een lunchvergoeding als je bij een opdrachtgever werkt. Waarom dit belangrijk is hoeven we natuurlijk niet te benadrukken 😉
 • Een jaarlijkse studiereis waarbij we jou (en alle collega’s) meenemen naar de sneeuw!


Dit ben jij:

 • Je hebt ervaring met genoemde werkzaamheden.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in technische richting.
 • Je bent een gesprekspartner voor zowel jouw opdrachtgever die misschien in pak loopt als voor jouw directe collega’s die op hun sneakers rondlopen.
 • Je durft beslissingen te nemen en kan snel handelen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.


Wat nu? Solliciteren!
Hebben wij je interesse kunnen wekken? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar de collega’s van recruitment via recruitment@computest.nl. Nog vragen? Bel ons dan! Wij zijn bereikbaar op: +31(0)88 733 13 37.

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.