Onze vacatures

FUNCTIE_Accout-Manager-Consultancy

Account Manager Consultancy

Ben jij ambitieus, gedreven, commercieel, sociaal ingesteld?

Word dan Account Manager Consultancy bij Computest!

Spreekt werken in een jonge, vooruitstrevende onderneming jou aan? Ben je opzoek naar een werkgever die bereid is om in jou te investeren? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Even voorstellen!

Werkzaamheden
Binnen Computest wordt er gewerkt op basis van projecten en detachering. Als Account Manager Consultancy hou jij je bezig met de detachering. Er werken bij Computest ongeveer 50 collega’s als consultant binnen de detachering. Jouw verantwoording is het helpen van deze collega’s aan een leuke, passende en uitdagende opdracht. Het is jouw taak om een goede relatie met hun te onderhouden. Ook is het jouw taak om een relatie op te bouwen met (potentiële) opdrachtgevers en doe je aan koude acquisitie om de pool van opdrachtgevers uit te breiden.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • onderhouden en uitbouwen van je klantenportefeuille met bestaande klanten zoals ING en Rabobank;
 • acquisitie voor new business bij nieuwe klanten en bestaande klanten;
 • het opstellen van offertes en aanbiedingen;
 • tijdig anticiperen op business opportunities zoals o.a. contract verlengingen;
 • voeren van onderhandelingen over tarieven en dienstverlening;
 • bezoeken van klanten, consultants en prospects;
 • het voeren van pre-intake gesprekken met consultant.


Aanbod
We bieden je een zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden binnen een informeel en groeiend bedrijf. Je kan doorgroeien naar de accountmanager functie binnen onze services projecten. Het betreft een functie van 32 of 40 uur per week.

Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw.

Functie-eisen
Voor deze rol zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ambitieus en gedreven is. Tevens kan je goed zelfstandig te werk gaan en ben je een teamspeler.

Daarnaast breng je onderstaande kennis en ervaring mee:

 • je beschikt over een afgeronde hbo/wo opleiding;
 • je bent ambitieus en zelfstandig;
 • commerciële werkervaring is een pre;
 • buitendienst ervaring is een pre.


Solliciteren
Hebben wij je interesse kunnen wekken? Dan willen wij je graag beter leren kennen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sollicitatie-icon-6Het sollicitatieproces bij ons is voor iedereen en bijna alle functies hetzelfde. Bekijk hier hoe dit er precies uit ziet!

Geïnteresseerd maar toch nog iets meer willen weten? Bekijk dan zeker ook eens onze website op http://www.computest.nl/ of onze vacaturewebsite op www.werkenbijcomputest.nl.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.