Onze vacatures

FUNCTIE_Account-Manager

Account Manager

Ben jij ambitieus, gedreven, commercieel, sociaal ingesteld en heb je al de nodige ervaring met name op het gebied van IT-security?

Word dan medior/senior Account Manager bij Computest!

Spreekt werken in een jonge, vooruitstrevende onderneming jou aan? Ben je opzoek naar een werkgever die bereid is om in jou te investeren? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Even voorstellen!

Werkzaamheden
Als Account Manager binnen Computest Group B.V. geef je invulling aan een diverse rol. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van je eigen klantenset en je krijgt een aantal bestaande relaties toegewezen waar je commercieel verantwoordelijk voor wordt. Jouw rol is echter vooral gericht op het creëren van new business.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • acquisitie voor new business bij nieuwe klanten en bestaande klanten;
 • onderhouden en uitbouwen van je klantenportefeuille met bestaande klanten;
 • tijdig anticiperen op business opportunities zoals o.a. contract verlengingen;
 • het opstellen van offertes en aanbiedingen;
 • voeren van onderhandelingen over tarieven en dienstverlening;
 • bezoeken van klanten en prospects.


Aanbod
We bieden je een zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden binnen een zelfsturend team bij een informeel en groeiend bedrijf. Het betreft een functie van 32 of 40 uur per week.

Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw.

Functie-eisen
Voor deze rol zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ambitieus en gedreven is. Tevens kan je goed zelfstandig te werk gaan en ben je een teamspeler.

Daarnaast breng je onderstaande kennis en ervaring mee:

 • je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
 • je hebt minimaal 4 jaar commerciële werkervaring in de buitendienst;
 • je hebt sales ervaring binnen de softwarebranche;
 • je hebt ervaring met het verkopen van projecten;
 • ervaring met IT security is en pre.


Solliciteren
Hebben wij je interesse kunnen wekken? Dan willen wij je graag beter leren kennen. Stuur je sollicitatie op naar recruitment@computest.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sollicitatie-icon-6Het sollicitatieproces bij ons is voor iedereen en bijna alle functies hetzelfde. Bekijk hier hoe dit er precies uit ziet!

Geïnteresseerd maar toch nog iets meer willen weten? Bekijk dan zeker ook eens onze website op http://www.computest.nl/ of onze vacaturewebsite op www.werkenbijcomputest.nl.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.