Onze vacatures

FUNCTIE_Junior-Performance-Tester

Junior Performance Tester

Wil jij opgeleid worden tot technisch IT-specialist en aan de slag als junior performance tester in vooruitstrevende, zelfsturende teams?

Word Junior Performance Tester bij Computest!

Spreekt werken in een jonge onderneming, waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jou aan? Ben je opzoek naar een werkgever die bereid is om in jou te investeren? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Wij zijn een organisatie van +/- 100 technische IT-specialisten met een “work hard, play hard” mentaliteit. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken! Bij ons gaat het niet zozeer om de input, maar om de output. Dingen die we belangrijk vinden zijn gezelligheid, kwaliteit en kennis. Computest heeft geen afdelingen en is een platte organisatie. Wij werken met zelfsturende teams, die kleine ‘bedrijven’ vormen met ieder hun eigen klanten en teamplannen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Opleidingstraject (Traineeship)
Binnen Computest vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Vandaar dat we ook degenen zonder-, of met weinig test-ervaring de kans geven om zich te ontplooien tot Performance Tester. Het opleidingstraject duurt 3 tot 12 maanden, dit is afhankelijk van je vooropleiding en -kennis. Je zal starten op het kantoor van Computest. Hier leer je de fijne kneepjes van het vak; de techniek, maar ook softskills. Je krijgt de mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten en diploma’s. Ook wordt je gekoppeld aan een ervaren Performance tester. Deze zal je ondersteunen bij je leerproces en neemt je mee naar opdrachten en klanten. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om in de praktijk te leren.

Klaar voor een stapje verder? Dan zal je plaatsnemen in één van de zelfsturende consultancy teams. Op dat moment voer je zelf je eigen tests en opdrachten op locatie bij klanten uit. Uiteraard stoppen de ontwikkelingsmogelijkheden daar niet! Maandelijks kun je deelnemen aan kennisdeelsessies waarmee jij jezelf verder specialiseert of je kennis verbreedt. Ook staan onze kenniscoaches voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je daar waar nodig te helpen.

Werkzaamheden
De projecten die je uitvoert zijn gericht op het testen en verbeteren van de (web) performance van de omgevingen van de opdrachtgever. Op basis van analyses ga je aan de slag met het oplossen van de problemen en deel je deze kennis en kunde. Omdat security hoog in het vaandel staat bij Computest is, werk je altijd vanuit een security uitgangspunt.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Samenstellen van de testplanning en script use-cases;
  • Het testen van (web)applicaties door met tooling load te simuleren en uit te zoeken wanneer de (web)applicatie crasht!
  • Je analyseert de resultaten, doet aanbevelingen, maakt een adviesrapport en presenteert deze aan de opdrachtgever;
  • Je communiceert met verschillende partijen zoals projectleiding, klanten en collega’s m.b.t. de uitkomst van de tests.


Aanbod
Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen en als je werkzaam bent als consultants ontvang je een lunchvergoeding. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw!

Functie-eisen
Je beschikt over de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau, een technische richting is een pré;
  • Je ben communicatief vaardig en gesprekspartner op verschillende niveaus;
  • Je bent bereid je te laten opleiden tot load-/of performance tester;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Solliciteren
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar het Computest recruitment team via recruitment@computest.nl. Natuurlijk kun je ook eerst even bellen op nummer: +31(0)88 733 13 37

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.