Onze vacatures

FUNCTIE_Junior-Performance-Tester

Junior Performance Tester

Werken als technisch IT-specialist, maar dan bij een echt leuk bedrijf met een uitdagende baan?

Word Junior Performance tester bij Computest!

Wij houden geen mooie praatjes, maar vertellen jou de dingen zoals ze hier echt gebeuren. We besteden aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zijn bereid in je te investeren en behandelen je niet als een nummertje.

Even voorstellen!
Wij zijn een groep hechte collega’s met een “work hard, play hard” mentaliteit! Bij ons gaat het niet om de input, maar om de output die jij levert. Naast hard werken zijn de dingen die wij belangrijk vinden gezelligheid, kwaliteit en kennis. Als jij ons komt versterken krijg je ongeveer 100 gezellige collega’s. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken. Hier werken wij hard aan onder de naam van Computest.

Wij zijn een platte organisatie waarin iedereen voor je klaarstaat! Vriendschap vinden wij erg belangrijk. Omdat het onmogelijk is om 100 man goed te kennen, werken wij in teams, zelfsturende teams. We maken onze eigen teamplannen en werken samen aan onze doelen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Ontwikkelen? Dat kan!
Wij snappen dat jij je verder wilt ontwikkelen. Daar houden wij rekening mee. We vinden het zelfs ontzettend belangrijk. We geven jou (ook als je weinig tot geen ervaring hebt) de kans om je te ontplooien tot Performance tester. Iedereen is anders dus jouw opleidingstraject is op jou afgesteld. Samen zorgen we ervoor dat jij een echte specialist wordt!

Wat ga je doen?
Als je klaar bent voor het echte werk, ga je als Performance Tester fulltime op locatie bij onze opdrachtgevers. Jij bent de specialist! Jij richt je op het testen en verbeteren van de (web) performance. In normale mensen taal: je test websites en apps die traag zijn of eruit knallen wanneer dit niet moet. Als je dit hebt gedaan, kom je achter dingen die anders moeten. Deze bevindingen deel je met de opdrachtgever en vervolgens ga je ze samen oplossen.

Dit ga je doen:

 • Je gaat met tooling load simuleren en hierdoor de (web)applicatie of website laten crashen!
 • Hiervoor is het wel nodig dat je een testplanning en script use-cases samenstelt.
 • Als je de (web)applicatie of (web)site hebt laten crashen ga je uitzoeken hoe dit precies heeft kunnen gebeuren.
 • Met de resultaten van je uitzoekklus ga je uitleggen wat er anders moet. Dit doe je door een rapportje te maken voor de opdrachtgever. Soms is wat extra uitleg nodig en geef je er een presentatie.
 • Je werkt veel samen met projectleiding, klanten en collega’s om jouw gevonden fouten in de toekomst te voorkomen.


Dit krijg je ervoor terug:
Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons. Daarom willen we dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt. Vandaar geven wij je het volgende;

 • Geld is bijzaak voor ons, maar je krijgt alsnog een leuk salaris.
 • Goede spullen, zoals laptop en een telefoon. Wij willen namelijk dat jij je werk goed kunt doen.
 • Op je werk moet je natuurlijk ook kunnen komen, vandaar dat wij zorgen dat je een supermooie leasebak krijgt!
 • Opleiding, je wilt een specialist worden en daarom gaan wij veel tijd in je steken! Ook als je specialist bent blijft er ruimte voor individuele carrièreplanning.
 • Leuke collega’s die jou alle ins en outs van het vak te leren (en graag een potje tafeltennis of PES met je spelen).
 • Maandelijks een borrel en etentje met jouw gezellige teamgenoten om ze nog beter te leren kennen.
 • Gratis lunch op kantoor en een lunchvergoeding als je bij een opdrachtgever werkt. Waarom dit belangrijk is hoeven we natuurlijk niet te benadrukken 😉
 • Een jaarlijkse studiereis waarbij we jou (en alle collega’s) meenemen naar de sneeuw!


Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in een technische richting;
 • Je kunt goed communiceren met zowel jouw directe collega’s die rondlopen op sneakers, als de directeur bij jouw opdrachtgever die strak in pak loopt;
 • Jij wilt een echte Performance specialist worden en blijven, hiervoor leren vind je dus niet erg;
 • Je kan de dingen die je ontdekt beschrijven en uitleggen in zowel het Nederlands als in het Engels;
 • Je wilt leuke collega’s, gezelligheid, veel lachen (is gezond voor je), blijven ontwikkelen én uitdaging hebben in je werk.


Wat nu? Solliciteren!
Hebben wij je interesse kunnen wekken? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar de collega’s van recruitment via recruitment@computest.nl. Nog vragen? Bel ons dan! Wij zijn bereikbaar op: +31(0)88 733 13 37.

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.