Onze vacatures

FUNCTIE_Medior-Senior-Agile-Tester

Medior/Senior Agile Tester

Heb jij ervaring als technisch IT-specialist en wil je aan de slag als Agile Tester in vooruitstrevende, zelfsturende teams?

Word medior/senior Agile Tester bij Computest!

Spreekt werken in een jonge, vooruitstrevende onderneming jou aan? Vind je het leuk om de vrijheid te krijgen om samen met jouw team, jullie eigen gestelde doelen en plannen te realiseren? Ben je op zoek naar een werkgever die jouw ambities en kennis erkent? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Wij zijn een organisatie van +/- 100 technische IT-specialisten met een “work hard, play hard” mentaliteit. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken! Bij ons gaat het niet zozeer om de input, maar om de output. Dingen die we belangrijk vinden zijn gezelligheid, kwaliteit en kennis. Computest heeft geen afdelingen en is een platte organisatie. Wij werken met zelfsturende teams, die kleine ‘bedrijven’ vormen binnen Computest met ieder hun eigen klanten en teamplannen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Oog voor jouw medior-/seniorschap
Als medior of senior Agile Tester heb je al veel kennis en ervaring. Natuurlijk wil je deze kennis up–to–date te houden, uitbreiden of delen. Daarom worden er bij Computest kennisdeelsessies en guild meetings georganiseerd. In de kennisdeelsessies kun jij jouw kennis delen met collega’s. Je kunt hierin ook zelf kennis opdoen van een bepaalde tool, werkwijze of skills. In de guild meetings worden de nieuwste en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Test Automation besproken. Op die manier kun je meedenken over het verbeteren van Test Automation binnen Computest. Er zijn ook mogelijkheden om een junior collega op te leiden. Deze gaat na zijn opleidingstraject op kantoor, een opdracht bij een klant uitvoeren. Het kan voorkomen dat deze bij jou op opdracht komt. Een mooie manier voor jou om jouw kennis over te dragen!

Voor jou als medior/senior is het belangrijk dat opdrachten uitdagend genoeg zijn. Om deze reden bespreken we jouw mogelijke opdrachten eerst met jou! Wij proberen altijd rekening te houden met jouw kennis en andere wensen zoals reisafstand. Als medior/senior Agile Tester kom je terecht in een van onze consultancy teams. Zelfs deze teams werken zelfsturend! Dit betekent dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor o.a. jullie eigen teamplannen en uitjes.

Werkzaamheden
Als Agile Tester werk je op locatie bij onze opdrachtgevers. De huidige markt vereist dat deze opdrachtgevers hun informatiesystemen steeds sneller in productie (kunnen) nemen, daarom werken veel van onze opdrachtgevers op basis van Agile / Scrum. Als Agile Tester ben je veelal onderdeel van een scrum team en zorg je ervoor dat de testwerkzaamheden verantwoord opgenomen en uitgevoerd worden binnen de verschillende sprints. Je onderhoudt hierbij korte lijnen met ontwikkelaars en de business. Omdat security een groot onderdeel van Computest is, werk je altijd vanuit een security uitgangspunt.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Opstellen van testscripts met behulp van tooling zoals Fitnesse, Selenium of bijvoorbeeld Tosca;
  • Uitvoeren van de tests en je bevindingen uitwerken, zodat deze opgepakt kunnen worden;
  • Fungeren als contactpersoon tussen je product owner/business en developers;
  • Adviseren en meedenken met je opdrachtgever over het verbeteren van de huidige methodieken en aanpak.


Aanbod
Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen en als je werkzaam bent als consultant ontvang je een lunchvergoeding. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw!

Functie-eisen
Je beschikt over de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in technische richting;
  • Je bent communicatief vaardig en gesprekspartner op verschillende niveaus binnen een organisatie;
  • Je hebt ervaring met genoemde werkzaamheden;
  • Je durft beslissingen te nemen en kan snel handelen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Solliciteren
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar het Computest recruitment team via recruitment@computest.nl. Natuurlijk kun je ook eerst even bellen op nummer: +31(0)88 733 13 37

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.