Onze vacatures

FUNCTIE_Medior-Senior-Performance-Tester

Medior/Senior Performance Tester

Heb jij ervaring als technisch IT-specialist en wil je aan de slag als Performance Tester in vooruitstrevende, zelfsturende teams?

Word medior/senior Performance Tester bij Computest!

Spreekt werken in een jonge, vooruitstrevende onderneming jou aan? Vind je het leuk om de vrijheid te krijgen om samen met jouw team, jullie eigen gestelde doelen en plannen te realiseren? Ben je op zoek naar een werkgever die jouw ambities en kennis erkent? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Wij zijn een organisatie van +/- 100 technische IT-specialisten met een “work hard, play hard” mentaliteit. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken! Bij ons gaat het niet zozeer om de input, maar om de output. Dingen die we belangrijk vinden zijn gezelligheid, kwaliteit en kennis. Computest heeft geen afdelingen en is een platte organisatie. Wij werken met zelfsturende teams, die kleine ‘bedrijven’ vormen met ieder hun eigen klanten en teamplannen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Oog voor jouw medior-/seniorschap
Als medior of senior Performance tester heb je al veel kennis en ervaring. Natuurlijk wil je deze kennis up–to–date te houden, uitbreiden of delen. Daarom worden er bij Computest kennisdeelsessies en guild meetings georganiseerd. In de kennisdeelsessies kun jij jouw kennis delen met collega’s. Je kunt hierin ook zelf kennis opdoen van een bepaalde tool, werkwijze of skills. In de guild meetings worden de nieuwste en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Performance Testing besproken. Op die manier kun je meedenken over het verbeteren van Performance Testen binnen Computest. Er zijn ook mogelijkheden om een junior collega op te leiden. Deze gaat na zijn opleidingstraject op kantoor, een opdracht bij een klant uitvoeren. Het kan voorkomen dat deze bij jou op opdracht komt. Een mooie manier voor jou om jouw kennis over te dragen!

Voor jou als medior/senior is het belangrijk dat opdrachten uitdagend genoeg zijn. Om deze reden bespreken we jouw mogelijke opdrachten eerst met jou! Wij proberen altijd rekening te houden met jouw kennis en andere wensen zoals reisafstand. Als medior/senior Performance Tester kom je terecht in een van onze consultancy teams. Zelfs deze teams werken zelfsturend! Dit betekent dat je samen met je team verantwoordelijk bent voor o.a. jullie eigen teamplannen en uitjes.

Werkzaamheden
Als Performance Tester werk je op locatie bij onze opdrachtgevers. De projecten die je uitvoert zijn gericht op het testen en verbeteren van de (web) performance van de omgevingen van de opdrachtgever. Op basis van analyses ga je aan de slag met het oplossen van de problemen en deel je deze kennis en kunde. Als medior/senior performance tester zie je de belangen in van goede, technische collega’s. Je helpt collega’s zo nodig de juiste kennis op te doen. Omdat security hoog in het vaandel staat bij Computest is, werk je altijd vanuit een security uitgangspunt.

Je bent verantwoordelijk o.a. voor de volgende taken:

  • Samenstellen van de testplanning en script use-cases;
  • Het testen van (web)applicaties door met tooling load te simuleren en uit te zoeken wanneer de (web)applicatie crasht!
  • Je analyseert de resultaten, doet aanbevelingen, maakt een advies rapport en presenteert deze aan de opdrachtgever;
  • Je communiceert met verschillende partijen zoals projectleiding, klanten en collega’s m.b.t. de uitkomst van de tests.


Aanbod
Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen en als je werkzaam bent als consultant ontvang je een lunchvergoeding. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw!

Functie-eisen
Je beschikt over de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau in technische richting;
  • Je ben communicatief vaardig en gesprekspartner op verschillende niveaus;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als load-/of performance tester;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Solliciteren
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar het Computest recruitment team via recruitment@computest.nl. Natuurlijk kun je ook eerst even bellen op nummer: +31(0)88 733 13 37.

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.