Onze vacatures

FUNCTIE_Medior-Senior-Security-Specialist

Medior/Senior Security Specialist

Ben jij Security Specialist en wil je aan de slag in een vooruitstrevende organisatie waar een security oogmerk centraal staat?

Word Security Specialist bij Computest!

Heb jij een hacker-mindset en wil je samen met gepassioneerde specialisten werken aan een veiligere omgeving? Spreekt werken in een jonge, vooruitstrevende onderneming jou aan? Vind je het leuk om de vrijheid te krijgen om samen met jouw team, jullie zelf gestelde doelen en plannen te realiseren? Wil je niet in hokjes worden geplaatst of een nummertje zijn? Lees dan verder!

Wie zijn wij?
Wij zijn een organisatie van +/- 100 technische IT-specialisten met een “work hard, play hard” mentaliteit. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken! Bij ons gaat het niet zozeer om de input, maar om de output. Dingen die we belangrijk vinden zijn gezelligheid, kwaliteit en kennis. Computest heeft geen afdelingen en is een platte organisatie. Wij werken met zelfsturende teams, die kleine ‘bedrijven’ vormen met ieder hun eigen klanten en teamplannen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Oog voor jouw medior-/seniorschap
Als medior of senior Security Specialist heb je al veel kennis en ervaring. Natuurlijk wil je deze kennis up–to–date te houden, uitbreiden of delen. Daarom worden er bij Computest kennisdeelsessies en hacker meetings georganiseerd. In de kennisdeelsessies kun jij kennis delen aan geïnteresseerde collega’s of zelf kennis opdoen. Ook zal je deelnemen aan onze hackermeet, hiermee wordt je op de hoogte gehouden van, en kun je informatie delen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van security.

Als medior-/ senior Security Specialist zal je plaatsnemen in een van de zelfsturende, multidisciplinaire services teams. Hier zitten ook medewerkers uit andere disciplines in zoals bijvoorbeeld een salesmanager en een performance tester. Samen maken jullie teamplannen en kijken jullie hoe jullie een klant, samen, het beste kunnen helpen op verschillende vlakken. Er zijn ook mogelijkheden om een junior collega op te leiden. Deze volgt zijn opleidingstraject op kantoor. Het kan voorkomen dat deze bij jou in het team komt. Een mooie manier voor jou om jouw kennis over te dragen!

Werkzaamheden
Als Security Specialist onderzoek je (web)applicaties en infrastructuren van klanten. Je bent daarin op zoek naar security vulnerabilities. Daarnaast verricht je diverse securitywerkzaamheden voor onze klanten aan de hand van jouw specifieke expertise en kwaliteiten, zoals consulting, workshops, trainingen e.d.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende taken:

  • Je pentest en audit (web)applicaties en infrastructuren met een hacker-mindset;
  • Je voert kwetsbaarhedenonderzoeken en security assessments uit;
  • Je analyseert de resultaten, doet aanbevelingen, maakt een advies op en presenteert deze aan de opdrachtgever;
  • Je communiceert met verschillende partijen zoals projectleiding, klanten en collega’s m.b.t. de uitkomst van de tests.


Aanbod
Bij Computest zijn onze medewerkers een van onze kernwaarden. We vinden het dus belangrijk dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! We bieden je een uitstekend salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Je kunt op ons kantoor gratis lunchen en als je werkzaam bent als consultant ontvang je een lunchvergoeding. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennis en hebben we ruimte voor individuele carrièreplanning en natuurlijk plezier in je werk. Zo heerst er bij ons een gezellige, collegiale werksfeer en gaan we maandelijks met iedereen een borrel drinken en uiteten. Daarnaast hebben we een jaarlijkse studiereis waarbij we alle collega’s meenemen naar de sneeuw!

Functie-eisen
Je beschikt over de volgende eisen:

  • Je bent dag en nacht met security bezig;
  • Je hebt een goede kennis van netwerken, cryptografie, operating systems en webapplicaties, en je weet de meest voorkomende kwetsbaarheden daarin uit te leggen en te vinden (en dan bedoelen we niet Metasploit draaien);
  • Je beschikt over de ‘hacker mindset’: je wilt altijd het naadje van de kous weten en gaat net zo lang door tot je snapt hoe iets in elkaar zit;
  • Je bent vertrouwd met code, veelgebruikte design patterns en technieken in webapplicaties;
  • Je kan aan de hand van een stuk broncode de werking van een applicatie doorgronden.


Solliciteren
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar het Computest recruitment team via recruitment@computest.nl. Natuurlijk kun je ook eerst even bellen op nummer: +31(0)88 733 13 37.

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.