Over Computest

 

Wij zijn een organisatie van +/- 100 technische IT-specialisten met een “work hard, play hard” mentaliteit. Ons doel is websites en (online) applicaties snel, betrouwbaar en veilig laten werken! Bij ons gaat het niet zozeer om de input, maar om de output. Dingen die we belangrijk vinden zijn gezelligheid, kwaliteit en kennis. Computest heeft geen afdelingen en is een platte organisatie. Wij werken met zelfsturende teams, die kleine ‘bedrijven’ vormen binnen Computest met ieder hun eigen klanten en teamplannen. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, maar wij hebben klanten door heel Nederland.

Groepsfoto Computest Studiereis 2016

Met ruim 100 medewerkers is Computest een van de grootste specialisten op het gebied van technisch testen. Van performancetesters, testautomatiseerders, security specialisten tot strategische adviseurs. Wij leiden onze mensen zelf op en weten precies welke kwaliteiten ze hebben. Onze specialisten zijn technisch zeer sterk en spreken de taal van de organisatie. Ze denken actief mee, delen hun kennis en bieden ondersteuning bij complexe vraagstukken.

Kwaliteit gegarandeerd

Computest selecteert al grondig bij de poort en neemt alleen de beste specialisten aan. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, detacheren we alleen onze eigen experts. We verdiepen ons in jou en in de organisatie van onze klant om er zeker van te zijn dat straks de juiste persoon op de juiste plek zit. Op basis van de bedrijfscultuur, het team en de gewenste kennis en kunde kiezen we de beste match.

Na plaatsing houdt Computest altijd een vinger aan de pols. We begeleiden onze specialisten intensief en nemen regelmatig contact met hen op om hun inzet en onze dienstverlening te evalueren. Zo stemmen we verwachtingen beter af, voorkomen we problemen en kunnen we bijsturen als het nodig is.

Spreekt bovenstaand je aan en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk bij onze vacatures en solliciteer of stuur een open sollicitatie!