Onze vacatures

FUNCTIE_Tester

Tester

Ben jij een technisch IT-specialist en wil je aan de slag als tester binnen een écht leuk bedrijf?
Word tester bij Computest!

Wij houden geen mooie praatjes, maar vertellen jou de dingen zoals ze hier echt gebeuren. We geven je vrijheid, uitdaging, vooruitstrevende collega’s en een passende uitdagende opdracht bij jou in de buurt. Voor ons ben je geen nummertje, maar iemand die we belangrijk vinden!

Even voorstellen!

Kennis & jouw toekomstige werkplek

We weten ook wel dat jij al veel kennis en ervaring hebt. Uiteraard wil jij deze kennis up–to–date houden, uitbreiden of delen. Daarom organiseren wij zeer regelmatig technisch inhoudelijke kennisdeelsessies en guild meetings. Dit zijn mooie gelegenheden om zelf te vertellen over alles wat je weet over bijvoorbeeld een specifiek security onderwerp, een spannende tool of een nieuwe ontwikkeling die je bent tegen gekomen binnen het werkveld.  En we kunnen je bij voorbaat al vertellen; bij Computest lopen meer dan genoeg collega’s rond die jou zeker nog wat kunnen leren 😉

Voor jou is het uiteraard ook zeer belangrijk dat de opdrachten die je gaat uitvoeren uitdagend genoeg zijn. Om deze reden bespreken we altijd jouw mogelijke opdrachten eerst met jou. Hierbij proberen we rekening te houden met wensen zoals reisafstand, technische uitdaging en het soort bedrijf waar je werkzaam voor zal zijn.

Jij als performance tester!

Je voert projecten uit die zijn gericht op het testen, monitoren en verbeteren van de (web) performance. Dit doe je bij de opdrachtgever. Op basis van testresultaten en analyses ga je aan de slag met het oplossen van de problemen en deel je deze kennis en kunde.

Geïnteresseerd in het werken als performance tester bij Computest?
Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Jij als security specialist/ethical hacker!

Je bekijkt (web)applicaties en infrastructuren vanuit de ogen van iemand die deze wilt misbruiken. Jij hebt een sterke hacker-mindset en bent specialist in het (handmatig) opsporen en aantonen van kwetsbaarheden in opdracht van onze vooraanstaande klanten. Voor andere securitywerkzaamheden deins je ook niet terug. Denk hierbij aan het geven van advies, het begeleiden van workshops, het geven van trainingen etc.

Geïnteresseerd in het werken als security  specialist/ethical hacker bij Computest?
Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Jij als functioneel geautomatiseerd tester!

Jij zorgt ervoor dat, door het opstellen van slimme testscripts, functioneel handmatige testwerkzaamheden worden geautomatiseerd en testcases goed worden opgenomen en uitgevoerd binnen de diverse sprints. De markt vereist dat informatiesystemen steeds sneller in productie kunnen, daarom ben je vaak onderdeel van een Agile/Scrum team. Je werkt daarbij ook veel samen met ontwikkelaars en de business.

Geïnteresseerd in het werken als functioneel geautomatiseerd tester bij Computest?
Bekijk dan hier onze volledige vacature.

Dit krijg je ervoor terug:

Kom je bij ons werken? Dan ben je belangrijk voor ons, willen we dat jij lekker in je vel zit en een leuke baan hebt. Daarom geven wij je het volgende;

 • Na een proeftijd van 2 maanden bieden wij je niet 3x een tijdelijk contract maar direct een vast contract, wij zijn immers heel erg blij met iemand zoals jij!
 • Geld is bijzaak voor ons, maar je krijgt alsnog een leuk salaris.
 • Goede spullen, zoals laptop en een telefoon. Wij willen namelijk dat jij je werk goed kunt doen.
 • Om op je werk te komen zorgen wij dat je een supermooie leasebak krijgt!
 • Thuiswerken is soms ook heerlijk, net als flexibele werktijden dus ook deze opties zijn bij ons aanwezig na overleg met je opdrachtgever.
 • Individuele carrièreplanning. Je bent speciaal en uniek voor ons. Daarom plannen we met je mee!
 • Een naar eigen inzicht te besteden pensioenbudget, je bent immers slim genoeg hier verstandig mee om te gaan.
 • Een jaarlijkse studiereis waarbij we jou (en alle collega’s) meenemen naar de sneeuw!
 • Leuke technische collega’s die graag over van alles met je lachen en discussiëren (en graag een potje tafeltennis, PES of FIFA met je spelen).
 • Maandelijks een borrel en etentje met jouw gezellige teamgenoten om ze nog beter te leren kennen.
 • Gratis lunch op kantoor en een lunchvergoeding als je bij een opdrachtgever werkt. Waarom dit belangrijk is hoeven we natuurlijk niet te benadrukken 😉

 

Dit ben jij!

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een van de drie beschreven aandachtsgebieden/specialismen.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau in technische richting.
 • Je bent communicatief vaardig en een gesprekspartner voor zowel jouw opdrachtgever die misschien een pak draagt als voor jouw directe collega’s die op hun sneakers rondlopen.
 • Je durft beslissingen te nemen en kan snel handelen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed.

 

Wat nu? Solliciteren!

Hebben wij je interesse kunnen wekken? Dan willen wij je graag beter leren kennen. Stuur je sollicitatie op naar recruitment@computest.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sollicitatie-icon-6Het sollicitatieproces bij ons is voor iedereen en bijna alle functies hetzelfde. Bekijk hier hoe dit er precies uit ziet!

Geïnteresseerd maar toch nog iets meer willen weten? Bekijk dan zeker ook eens onze website op http://www.computest.nl/ of onze vacaturewebsite op www.werkenbijcomputest.nl.

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.